Vegaaninen mansikkakakku 🍓🎂

Pohja:
70gr saksanpähkinöitä
130gr manteleita
12 taatelia (tai kuivattua luumua tai aprikoosia)

Soseuta tehosekoittimessa kaikki ainekset. Laita vuokan pohjalle.

Täyte:
170gr cashewpähkinöitä (liota vedessä 6-8 h)
100 gr kookosmannaa
60 gr kookosvoita
30 gr mettä tai vaahterasiirappia
250 gr mansikkaa
200 gr vadelmaa

Valuta cashewpähkinät, kumoa ne monitoimikoneen kulhoon ja hienonna. Lisää kookosmanna. Sulata kookosöljy juoksevaksi esimerkiksi vesihauteessa.Sekoita rasva täytteeseen. Mausta vaahterasiirapilla. Kaada täyte kakkupohjan päälle. Hyydytä kakkua jääkaapissa noin 4 tuntia.
Mansikan ja vadelman tilalle voi laittaa tietysti mitä tahansa muita. Minulla oli pihlajanmarjoja.  


Vegaaninen sokeriton raaka mansikkakakku, resepti. Valokuvaaja Helsinki|Espoo|Vantaa|hääkuvaaja, vastasyntyneen kuvaaja
Vegaaninen sokeriton raaka mansikkakakku, resepti. Valokuvaaja Helsinki|Espoo|Vantaa|hääkuvaaja, vastasyntyneen kuvaaja
Vegaaninen sokeriton raaka mansikkakakku, resepti. Valokuvaaja Helsinki|Espoo|Vantaa|hääkuvaaja, vastasyntyneen kuvaaja

Blog

Minikuvaukset kirsikkapuistossa. Varaa aikasi nyt, sillä kuvausaikoja on rajoitetusti.

Nettisivuilla käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön