Toimin kesällä aivan ihastuttavan pariskunnan hääkuvaajana. Päivä alkoi aamun valmisteluiden kuvaamisella ja jatkui illan pikkutunneille asti.
Morsiamen aamuvalmistelut tapahtuivat Helsingin Clarion hotellissa. Morsiamen äiti, morsiusneidot ja kaasot olivat vierellä auttamassa, luoden lämpimän tunnelman täynnä rakkautta. Morsian valitsi itselleen tyylikkään ja todella elegantin häämekon näyttävällä irrotettavalla kellohelmalla.

Sen jälkeen alkoi matka seremonia- ja juhlapaikalle. Valkoinen limusiini odotti ulkona, valmiina viemään morsiamen ja kaasot kohti juhlapaikkaa. Venematka yli aaltojen Särkänlinnaan täydensi tarinan kuin suoraan sadusta. Matka saarelle oli täynnä jännitystä ja odotusta tulevasta. 

Vihkiminen ja juhlat vietettiin merellisessä Särkänlinnassa. Seremonia oli täynnä pieniä yksityiskohtia ja liikuttavia sanoja.

Vihkimisen jälkeen seurasi hetki, joka symboloi kuplivaa iloa ja yhdessäoloa – hääparin kaataessa kuohuviinin sampanjatorniin. 

Särkän saari tarjosi upean taustan virallisille hääpotreteille. 

Häät olivat aivan viimeisen päälle suunniteltu, sillä hääpari käytti hääsuunnittelijan Mevents apua. Ravintola Särkänlinnassa hääjuhla jatkui iloisten puheiden ja naurun sävyttämänä. Illan hämärtyessä hääpari pukeutui uudelleen, valmistautuen jatkamaan juhlaa eri asuissa. Morsiamen polvipituinen valkoinen mekko yhdistettynä Minna Parikan glittertennareihin säteili rennon eleganttia tunnelmaa, kun taas sulhanen oli valinnut sinisen jakun ja valkoiset farkut. 

Hääväki siirtyi ravintolan pihalle, jossa juhla jatkui. Kaasojen koskettavat puheet saivat hymyn huulille, ja sitten oli hääparin vuoro astua esiin. 

Hassutellen aina hauskempaa! Niin hääparin ensimmäinen häävalssi, joka alkoi hitaasti ja yhtäkkiä muuttui hauskaan nopeaan tanssiin.

Bändin aloittaessa soittonsa vieraat liittyivät tanssiin, täyttäen ilman riemukkaalla energialla.

Hääkakun leikkaus oli odotettu hetki, mutta päivän aikana sattui yllättävä käänne, kun iso kolmikerroksinen hääkakku alkoi sulamaan. Ravintolan henkilökunta ei antanut periksi, vaan loi kaksi pientä kakkua tilanteen pelastamiseksi. Tämä oli kuin vertauskuva siitä, miten yhdessä kaikki on mahdollista, ja kuinka rakkaus voi voittaa kaiken.

Ilta huipentui kauniin ilotulitukseen.

Tämä oli minun ensimmäinen hääkuvaus Särkänlinnassa ja täytyy sanoa, että rakastuin tähän paikkaan täysin. Kiitos I&I, että sain toimia teidän häävalokuvaajana.

Wedding

Minikuvaukset kirsikkapuistossa. Varaa aikasi nyt, sillä kuvausaikoja on rajoitetusti.

Nettisivuilla käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön