Katja

Oikea ammattilainen! Kuvista tuli yllättävän persoonallisia ja tunnelmallisia. Kiitos!

Katarina

Mielettömän ihania ja tunnelmallisia kuvia! Sinulla on mahtava taito vangita luonnollisia kauniita hetkiä. Kiitos!

Tanja

Helga, nämä on ihan huippuihanat. Olet uskomaton tallentamaan näitä yksityiskohtia! Ja näkemään ne kokonaisuudesta! Kiitos

www.floramoreflowers.com
Elina

Kiitos ihanista kuvauksista! Kuvaus oli ihanan rento, minäkin onnistuin rentoutumaan vaikka en ole hirveästi kameran edessä tottunut olemaan. Sinulla oli ihania kuvausideoita! :)

Sandra

Videopalaute löytyy tästä linkistä

youtu.be/J2qtxth1KGY
Irena Riisla

Kiitos Helga aivan ihanista ja personaalisista kihlajais- ja hääkuvista. Ennen häitä yritin etsiä sopivaa valokuvajaa ja ainoastaa Helgan ottamista kuvista tuli iloinen ja lämmin vaikutelma. Häät ovat yksi tärkeimminstä tapahtumista ihmisen elämässä ja valokuvat ikuistavat sen päivän loppuelämäksi, siksi taitava valokuvaaja on yksi tärkeimmistä elementeistä. Helgan kanssa pystyimme suunnittelemaan juuri sellaiset kihlaiskuvaukset (talviteema) ja hääkuvaukset (kesähäät) kuin halusimme ja saimme häneltä paljon erilaisia kuvausideoita. Ehdottomasti suosittelen ja aion käyttää Helgan palveluita jatkossakin :)

Aino Toivonen

Luotan Helgan ammattitaitoon, sillä käytin hänen palveluja kahdesti ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Pidän Helgan valokuvaustyylistä ja taiteellisesta näkemyksestä sommitella valokuvauskohteita. Kuvat ovat olleet selkeät, luonnolliset ja niissä välittyy «aito tunnelma».

Helgan valokuvausjäljen ominaispiirre mielestäni on -“valoisuus, puhtaus ja hyvyys». Hän viimeistelee valokuvat eloisaan ja hyväntuuliseen muottiin niin, että niitä ei pysty lakata ihailemasta moneen vuoteen 🙂.

Suosittelen lämpimästi Helgaa kaikille, jotka haluavat vangita tilanteen hyvänlaatuisilla ja upeilla kuvilla.

Taija

Lämpimät kiitokset Helgalle tyttäremme valloittavista 1-vuotis kuvista! Kuvaus eteni touhukkaan lapsen ehdoilla ja silti sait vangittua kuviin tytön persoonan. Suosittelen!

Anna Kyllönen-Krasovski

Kiitos todella Paljon Helga ihanista odotusajan kuvista! Sinun kanssa on helppo ja kiva tehdä yhteistyötä! Olet ammattilainen ja osaat todella hyvin ohjata koko kuvausprosessin, ettei tarvitse itse edes miettiä mitään:) Valmistaudut etukäteen lähettämällä jotain ehdotuksia ja esimerkkejä. Myös Helgalla on ihana meikkaaja, joka kuului koko hommaan. Suosittelemme kaikille!!<3

Jaana

Haastavista olosuhteista huolimatta hyvin loppuunviety kuvaus

Elina

Olin todella tyytyväinen Helgan ottamiin huomenlahjakuviin sekä kuvaustilanteeseen. Kuvaustilanne oli rento ja miellyttävä, ja kuvat olivat odotusteni mukaisesti valoisia ja kauniita. Erityisesti pidin siitä, kuinka Helga hienovaraisesti ohjasi minua parempiin asentoihin mukavalla ja kannustavalla tavalla.

Hanna

Vietimme ikimuistoisen hetken ystäväni polttareissa kun kuvasit tulevaa morsianta; Boudoir-kuvista tuli sensuelleja ja tunnelma niissä on ainutlaatuinen.Morsian oli erittäin tyytyväinen – SUURI KIITOS siis sinulle Helga!

Jonna

Lämpimät kiitokset sinulle Helga! Saimme kauniita muistoja lapsistamme. Lapset olivat ihanan luonnollisia sinun seurassasi. Olet taitava kuvaaja! <3

pitsinauhaa.blogspot.fi

Jätä palautetta