Iloinen päivä Helsingissä: Unohtumattomat hetket ikuistettu!

Haluaisin jakaa kanssanne yhden unohtumattoman hääpäivän, jonka sain kuvata syksyisessä Helsingissä.

Pääsin kuvaamaan upean hääseremonian ja hääjuhlan Radisson Blu -hotellissa sekä morsiamen valmistumisen Radisson Blu -hotellin tiloissa. Vihkiminen puolestaan tapahtui kauniissa Johanneksen kirkossa. 

Päivä alkoi aamulla Radisson Blu -hotellin huoneessa, jossa morsiamen valmistautuminen oli jo täydessä käynnissä. Tunnelma oli täynnä jännitystä ja odotusta, kun morsian pukeutui kauniiseen hääpukuunsa.

Kun morsian oli valmis, suuntasimme Taka-Töölön viehättäviin maisemiin ottaaksemme hääpotretit ennen vihkimistä. Hääpari oli täynnä innostusta ja onnea, ja heidän rakkautensa näkyi jokaisessa otoksessa. Sain tallennettua nämä ikimuistoiset hetket, kun he kävelivät käsi kädessä, hymyilivät toisilleen ja antoivat katseillaan ymmärtää syvää kiintymystään.

Kun hääpotretit oli otettu, oli aika siirtyä Johanneksen kirkkoon, jossa vihkiminen tapahtui. Kirkko oli kaunis, ja sen valtavat ikkunat päästivät sisään runsaasti luonnonvaloa. Pääsin tallentamaan hääparin ilmeet ja tunteet, kun he vaihtoivat lupauksiaan ja solmivat ikuista rakkauttaan. Vihkimisen jälkeen otimme vielä muutaman kuvan kirkon ulkopuolella.

Illan häät juhlittiin jälleen Radisson Blu -hotellin upeissa tiloissa. Hääjuhla oli täynnä riemua, naurua ja tanssia. Sain ikuistettua hääparin ja heidän vieraidensa onnelliset hetket, kun he tanssivat häävalssin ja nauttivat yhteisestä ajastaan. Hääjuhlan tunnelma oli todella lämmin ja välittävä, ja jokainen hetki oli täynnä rakkautta. Unelmien häät, ja olen kiitollinen, että sain olla osa tätä ainutlaatuista päivää.

Wedding

Minikuvaukset kirsikkapuistossa. Varaa aikasi nyt, sillä kuvausaikoja on rajoitetusti.

Nettisivuilla käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön