Muistakaa ottaa usein kuvia lapsistanne. Nykyään kaupoissa on tarjolla eri hintaisia ja -laatuisia kameroita, mutta jopa kännyköiden kamerat ovat sen​ verran hyviä, että pystyt ottamaan niilläkin laadukkaita kuvia. Alta löydät 7 neuvoa kuvien ottamiseen.

1. Salli lapsen olla oma itsensä. Saat parhaimmat kuvat tällöin. Naurakaa, leikkikää ja pitäkää hauskaa.

2. Keksikää mielenkiintoinen toiminta- tai leikkihetki.

3. Ota kuvat joko ulkona, tai sellaisessa huoneessa, joka on kaikkein valoisin. Kuvat kannattaa ottaa ikkunoiden lähellä.

4. Ota mahdollisimman paljon kuvia. Mikäli et osaa käyttää kaikkia kamerasi asetuksia, käytä automaattista kuvaustilaa tai AV:ta.

5. Jälkikäsittele ja muokkaa kuvia. Nykyään pärjää hyvin ilman Photoshop-ohjelmaakin. VSCO-applikaatio on toimiva, joten sitä kannattaa käyttää. Voit ladata applikaation älypuhelimesi kaupasta (App Store, Play Kauppa tms.) Säädä kuvien kontrastia, lisää niihin valoa ja terävyyttä.

6. Älä pyydä lapsiasi katsomaan kokoajan kameraan. Toiminnalliset kuvat ovat myös kivoja ja luonnollisia.

7. Älä ota kuvia ylhäältä päin, vaan istu alas lapsen korkeudelle, ja kuvaa tästä kuvakulmasta.

7 neuvoa kuvien ottamiseen omista lapsista, aloittelevalle kuvaajalle. Valokuvaaja Helsinki|Espoo|Vantaa|hääkuvaaja, vastasyntyneen kuvaaja
7 neuvoa kuvien ottamiseen omista lapsista, aloittelevalle kuvaajalle. Valokuvaaja Helsinki|Espoo|Vantaa|hääkuvaaja, vastasyntyneen kuvaaja

Blog

Minikuvaukset kirsikkapuistossa. Varaa aikasi nyt, sillä kuvausaikoja on rajoitetusti.

Nettisivuilla käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön